Autorijles
Autopraktijk

Autopraktijk

Maak een vliegende start met rijlessen bij TCB Opleidingen!


Bij TCB Opleidingen geloven we in een transparante en flexibele aanpak, waarbij we jouw rijopleiding volledig afstemmen op jouw behoeften en schema. En het beste van alles? Je kunt al beginnen met autorijles vanaf slechts 16,5 jaar! We bedienen een breed gebied, waaronder Wageningen, Rhenen, Ede, Veenendaal, Arnhem en meer.

Plan een intakeles voor een goede start!
Met een intake leer jij ons kennen en wij jou. Een intake duurt 1.5uur. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij je instructeur en andersom. Ook krijg je een urenadvies. LET OP: Dit urenadvies is het aantal uren dat we verwachten dat je minimaal nodig zal hebben om je rijbewijs te kunnen halen. Het kan zijn dat er meer nodig is. Immers, misschien zijn er omstandigheden waardoor jouw leertraject wat moeizamer verloopt.

Waarom kiezen voor TCB Opleidingen? Onze tarieven zijn eerlijk en overzichtelijk: €61,- per uur, met échte lessen van 60 minuten (2 uur per les). Geen gedoe met korte lesduur van 50 minuten zoals bij andere rijscholen. Onze instructeurs, die vaak zelf beroepschauffeurs zijn geweest, hebben de ervaring om jou op een professionele manier de weg op te sturen.

Bij TCB Opleidingen geloven we in maatwerk. Iedereen heeft een eigen tempo en unieke behoeften bij het leren autorijden. Daarom passen wij ons aan om ervoor te zorgen dat jouw rijopleiding perfect bij jou past. Dankzij onze PlanGo app wordt het plannen van je rijlessen een fluitje van een cent! Geen eindeloze telefoontjes, appjes of e-mails meer om een les in te plannen. In onze app zie je direct wanneer jouw instructeur beschikbaar is, selecteer je de gewenste plek en krijg je direct bevestiging als je de eerste bent die die plek reserveert. Hoe makkelijk is dat!

Lestijden
Maandag t/m vrijdag lesblok 1: | 09:00u - 11:00u
Maandag t/m vrijdag lesblok 2: | 11:00u - 13:00u
Maandag t/m vrijdag lesblok 3: | 14:00u - 16:00u
Maandag t/m vrijdag lesblok 4: | 16:00u - 18:00u
Maandag t/m vrijdagavond | In overleg
Zaterdag | In overleg

De rijlessen vinden in de basis maandag tot en met vrijdag overdag plaats. Deze aanpak is ontworpen om de slagingskans te vergroten, gezien het praktijkexamen eveneens overdag wordt afgenomen. Wij geloven dat deze aanpak een positieve impact heeft op de resultaten.

Maar dat is nog niet alles! Ontdek onze rijles-app voor alle informatie over onze lespakketten, inclusief tarieven en kortingen. Met speciale pakketten kun je zelfs tot wel €100,- korting krijgen. En wat dacht je van ons unieke totaalpakket praktijkles? Voor nog geen €2700,- bieden we een compleet pakket inclusief antisliptraining, zodat je zelfverzekerd de weg op gaat!

Dit is het meest complete rijlespakket dat je kunt krijgen. UNIEK in de rijschoolwereld is een antisliptraining in je lespakket!

Bij TCB Opleidingen zorgen we graag dat je volledig klaar bent voor de openbare weg en met alle zekerheid jouw rijcarrière tegemoet gaat.
Dit totaalpakket praktijkles bestaat uit diverse onderdelen waarmee we jou perfect en bovengemiddeld goed voorbereiden op je praktijkexamen maar ook voor als je zelfstandig op pad gaat.

Stap 1 Startcursus: In deze cursus leer je de basisvaardigheden van het autorijden. Je leert wegrijden, opschakelen, kijken, sturen en stoppen. Deze essentiële vaardigheden vormen de basis voor het veilig en zelfverzekerd besturen van een auto.
Stap 2 Bijzondere verrichtingen en schadepreventie. In deze cursus leer jij handigheid ontwikkelen die je graag wilt hebben tijdens het uitvoeren van bijzondere verrichtingen zodat je schades kan voorkomen.
Stap 3 Rijles in het verkeer. Na het voltooien van de startcursus ga je de weg op onder begeleiding van een ervaren instructeur. Tijdens deze rijlessen leer je omgaan met verschillende verkeerssituaties, het navigeren door drukke straten en het veilig uitvoeren van manoeuvres zoals parkeren en invoegen op snelwegen.
Stap 4 Rijden onder specifieke omstandigheden: Een hoogtepunt! Deze cursus is bedoeld om je rijvaardigheid naar een nog hoger niveau te tillen. Je leert omgaan met specifieke situaties zoals rijden in slechte weersomstandigheden en rijden op gladde wegen. Met deze antisliptraining leer je hoe je controle houdt over de auto in geval van slippen.
Stap 5: Het praktijk examen: Afleggen bij het CBR. Dit is inbegrepen in het pakket.

De kosten? voor nog geen €2700,- kun je dit pakket aanschaffen!

Ontdek Onze Rijles-App voor tarieven en kortingen!

In onze handige rijles-app vind je alle informatie over onze lespakketten, inclusief tarieven en kortingen. Schrijf je snel in en download de app! Met onze speciale pakketten kun je tot wel €100,- korting krijgen.

Exclusieve aanbieding voor onze huidige leerlingen! Ontvang 1 uur gratis rijles bij het aanbrengen van een nieuwe leerling

Bij TCB Opleidingen belonen we graag onze leerlingen voor loyaliteit. Breng een nieuwe leerling aan en ontvang 1 uur gratis rijles als dank voor je aanbeveling ( Vraag je instructeur naar de voorwaarden).


LET OP: Naast de rijlessen kunnen er extra kosten zijn, zoals CBR-examens, pasfoto's, en administratiekosten. Voor elk praktijkexamen B wordt 1 uur rijles gepland om je goed voor te bereiden. Het urenadvies bij een intake is een minimaal urenadvies. Het kan zijn dat je door omstandigheden toch een paar uur meer nodig hebt. 
Meer weten over Autopraktijk?
Neem contact op
Rijlessen in Wageningen en omgeving.

Deze leerlingen gingen je voor!

TCB Opleidingen
Nudepark 99-C
6702 DZ, Wageningen

Telefoon: 088 425 1500
WhatsApp: 097018128669
info@tcbopleidingen.nl

KvK: 86337149
BTW: NL003361566B85
IBAN: NL41KNAB0504271709
Rijschoolnummer: 1357N7

Algemene voorwaarden
Privacyvoorwaarden
App voor leerlingen
Download onze app voor leerlingen voor al je rijlessen en examens.
Onze partners
Lestijden
Maandag t/m Vrijdag lesblok 1: 09:00 - 11:00
Maandag t/m Vrijdag lesblok 2: 11:00 - 13:00
Maandag t/m Vrijdag lesblok 3: 14:00 - 16:00
Maandag t/m Vrijdag lesblok 4: 16:00 - 18:00
Maandag t/m Vrijdag avond In overleg
Zaterdag In overleg
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
website door PlanGo Rijschoolsoftware
© 2024 – TCB Opleidingen