Autorijles

Autorijles

Auto leren rijden bij TCB Opleidingen:

Leren autorijden doe je meestal maar één keer in je leven, dus laten we er een feestje van maken. Onze instructeurs helpen je vakkundig op weg. Van theorieles tot het praktijkexamen!

Bij TCB Opleidingen word je opgeleid door instructeurs die vaak zelf beroepschauffeurs zijn geweest. Hierdoor hebben ze de nodige ervaring om jou op een goede manier de weg op te sturen. Wij zijn ook bijzonder geschikt voor bedrijven die hun personeel willen opleiden tot chauffeur.

Bij TCB Opleidingen maken we gebruik van de PlanGo app. Hierin kun je je theorie leren, je voorbereiden op je rijlessen, je vorderingen zien en nog veel meer!

De PlanGo app biedt in het bijzonder een fantastische planningsoptie. Met slechts een paar klikken kun je zien wanneer jouw rijinstructeur beschikbaar is. Je selecteert eenvoudig de gewenste datum en tijd. Als je de eerste bent die dat plekje reserveert, ontvang je direct een bevestiging van je rijles. Geen gedoe meer met heen en weer appen, mailen of bellen. Alles is duidelijk en overzichtelijk.

Download de app in de store. Zodra je inschrijving verwerkt is, ontvang je direct de inloggegevens!
Wat hebben we allemaal te bieden?

Plan een intakeles voor een goede start!

Met een intake leer jij ons kennen en wij jou. Een intake duurt 1.5uur.  Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij je instructeur en andersom. Ook krijg je een urenadvies. LET OP: Dit urenadvies is het aantal uren dat we verwachten dat je minimaal nodig zal hebben om je rijbewijs te kunnen halen. Het kan zijn dat er meer nodig is. Immers, misschien zijn er omstandigheden waardoor jouw leertraject wat moeizamer verloopt.

Transparant en flexibel: Rijles bij TCB Opleidingen

Bij TCB Opleidingen geloven we in duidelijkheid. Onze basisprijs is €61,- per uur, en onze lessen duren écht 60 minuten, in tegenstelling tot veel andere rijscholen die 50 minuten aanhouden. 1 rijles duurt 2 uur. Voor de meesten biedt dit genoeg tijd om de lesstof goed te beheersen.

Bij TCB Opleidingen geloven we in maatwerk. Iedereen heeft een eigen tempo en unieke behoeften bij het leren autorijden. Daarom passen wij ons aan om ervoor te zorgen dat jouw rijopleiding perfect bij jou past.

Rijlessen vinden in de basis maandag tot en met vrijdag overdag plaats. Deze aanpak is ontworpen om de slagingskans te vergroten, gezien het praktijkexamen eveneens overdag wordt afgenomen. Wij geloven dat deze aanpak een positieve impact heeft op de resultaten.

We begrijpen echter dat de standaard lestijden niet altijd even handig zijn voor iedereen. Daarom staan we open voor overleg. Als overdag lessen niet ideaal voor je zijn, kunnen we samen kijken naar alternatieve mogelijkheden, zoals avondlessen of lessen op zaterdag.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen een plan te maken wat het beste bij jou past.


Ontdek Onze Rijles-App voor tarieven en kortingen!

In onze handige rijles-app vind je alle informatie over onze lespakketten, inclusief tarieven en kortingen. Schrijf je snel in en download de app! 
Met onze speciale pakketten kun je tot wel €100,- korting krijgen. Hiermee kan het zomaar zijn dat je de intake zomaar voor niets hebt.


Exclusieve aanbieding voor onze huidige leerlingen! Ontvang 1 uur gratis rijles bij het aanbrengen van een nieuwe leerling.

Bij TCB Opleidingen belonen we graag onze leerlingen voor loyaliteit. Breng een nieuwe leerling aan en ontvang 1 uur gratis rijles als dank ( Vraag je instructeur naar de voorwaarden).

Autorijles bij TCB Opleidingen: Start op 16,5-jarige leeftijd!

Begin met autorijles vanaf 16,5 jaar. Praktijkexamen als je 17 jaar bent. Kijk voor meer informatie op de website van 2TODRIVE


Locatie:
We bedienen een breed gebied, waaronder Wageningen, Ede, Veenendaal, Ede en meer.

Naast de rijlessen kunnen er extra kosten zijn, zoals CBR-examens, pasfoto's, en administratiekosten. Do you speak English?

We have the possibility to provide your driving lessons in English!
Meer weten over Autorijles ?
Neem contact op
Rijlessen in Wageningen en omgeving.

Deze leerlingen gingen je voor!

TCB Opleidingen
Nudepark 99-C
6702 DZ, Wageningen

Telefoon: 088 425 1500
WhatsApp: 097018128669
info@tcbopleidingen.nl

KvK: 86337149
BTW: NL003361566B85
IBAN: NL41KNAB0504271709
Rijschoolnummer: 1357N7

Algemene voorwaarden
Privacyvoorwaarden
App voor leerlingen
Download onze app voor leerlingen voor al je rijlessen en examens.
Onze partners
Lestijden
Maandag t/m Vrijdag lesblok 1: 09:00 - 11:00
Maandag t/m Vrijdag lesblok 2: 11:00 - 13:00
Maandag t/m Vrijdag lesblok 3: 14:00 - 16:00
Maandag t/m Vrijdag lesblok 4: 16:00 - 18:00
Maandag t/m Vrijdag avond In overleg
Zaterdag In overleg
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
website door PlanGo Rijschoolsoftware
© 2024 – TCB Opleidingen